Oldal kiválasztása

Nem rég volt lehetőségünk kipróbálni Budapest egyik izgalmas közösségi irodáját az UP centert, melyet ebben a cikkben szeretnénk bemutatni nektek. Ez az első ilyen jellegű írásunk és közösségi iroda tesztünk. Szeretnénk egy sorozatot létrehozni és minél több közösségi irodát bemutatni nektek, ahol hatékonyan tudjátok építeni a vállalkozásotokat ezzel is segítve a mindennapjaitokat.

Úgy tervezzük, hogy nem csak budapesti coworking irodákat mutatunk be, de elsők között biztosan, hogy a fővárosi helyek lesznek tesztelve. Hiszen az időnk nagy részét mi is a fővárosban töltjük, na de térjünk vissza az UP centerre!

 

UP center közösségi iroda és közösségi központ

Nem csak egyszerűen bemutatni szeretnénk nektek ezeket a közösségi helyeket, hanem ennél kicsit többet az irodák filozófiáját is, ezért igyekszünk minél több helyen interjút készíteni a tulajdonossal vagy egyik vezetővel. Nem volt ez másként az UP centerben sem, ahol Tóth Zoltán tulajdonossal beszélgettünk és egy viszonylag hosszú interjút sikerült összehoznunk, ami adódik a hely különlegességéből is, de erről majd lentebb olvashatsz bővebben.

Magát az iroda Újbudán található, ami manapság elég népszerű kerület, ha nem az egyik legnépszerűbb budapesti kerület. Így a lokációra biztosan nem lehet panasz a közelben vannak villamos megállók és metró megállók egyaránt.

Sőt, ha kicsit feltöltődésre vágysz egy laza sétával 8-10 perc alatt a Duna partján találod magad, amiről gondolom sokat nem kell írnom, csodálhatod a gyönyörű folyót és várost, beugorhatsz a fürdőbe, de akár a Gellért-hegyet is megmászhatod, ha aktívabb pihenőt szeretnél tartani.

 

Mit nyújt az UP?

Természetesen az UP-ban mindent megtalálsz, amire egy kezdő vállalkozónak  szüksége lehet. Bérelhetsz tárgyalót, lehet saját asztalod és perszer pár órára is beülhetsz, illetve tarthatsz ott kisebb-nagyobb előadást is 30-40 főnek biztosan jut hely, de talán még nagyobb esemény is megoldható.

  • iroda
  • tárgyaló
  • stúdió
  • rendezvénytér
  • képzések

Mitől különleges hely az UP center?

Leginkább a koncepciótól és filozófiától, az UP nem csak egy sima közösségi iroda. Annál sokkal több, már amikor létrehozták akkor úgy tervezték, hogy egyben egy iskola is, ahol a fiatalok tanítják mindenféle digitális jóra.

Az UP filozófiát nem boncolgatnám, inkább mutatok egy beszédes képet, illetve nézzétek meg a videót! Zoli nálam sokkal jobban elmondja, hogy honnan ered és mi is pontosan ez az UP philosophy.

UP center filozófia

Ami még érdekesebbé teszi, hogy a szokásos fentebb sorolt közösségi irodai tereken kívül rendelkezik egy nagyon jól felszerelt, profi stúdióval. Ami valljuk be óriási segítség lehet, ha szeretnél néhány vagy méginkább sok-sok videót készíteni és nem akarsz egy saját stúdiót összerakni.

Mint sok helyen itt is van lehetőség próba napra, így ha felkeltettük az érdeklődésedet akkor regisztrálj a weboldalukon vagy írj nekik egy e-mailt esetleg hívd őket telefonon és foglalj egy időpontot, biztosan neked is tetszeni fog! Ha pedig még többet szeretnél látni az UP-ból akkor csekkold az első közösségi iroda teszt videónkat. 

Megnéznéd a többi közösséig iroda tesztünket is? Kattints ide!