Oldal kiválasztása

Miről is szól az Alapítók Klubja?

Az Alapítók Klubja két részből áll össze, egyrészt van egy nyilvános, bárki számára elérhető felület, amit most is olvasol, másrészt van egy zárt része, ahol hozzád hasonló kezdő és fiatal vállalkozók rengeteg dolgot megtanulhatnak tőlünk. Ebben a zárt részben szöveges, videós és hanganyagok segítségével mutatunk meg olyan eszközöket, tippeket, trükköket, amivel sokkal könnyebben építheted a vállalkozásodat.

Többek között olyan dolgokra tanítunk meg, mint:

  • Hogyan hozz létre profi weboldalt, legalább olyat, mint ez itt!
  • Hogyan készíts ütős arculatot a márkádnak, hogy ne egy múltszázadi cégnek tűnj!
  • Milyen stratégiát alkalmazz, hogy az új vevők futószalagon érkezzenek!
  • Milyen jogi, pénzügyi dolgok, hiba lehetőségek vannak, amire külön érdemes figyelmet fordítanod!

Az első regisztrációs időszak hamarosan indul, ha nem akarsz lemaradni akkor kérd értesítőnket az alábbi űrlap kitöltésének segítségével.

Jövőkép

Szeretnénk, ha az Alapítók Klubjában nektek fiatal, kezdő vállalkozóknak egy olyan támogató közösséget létrehozni, ami korábban sosem látott segítséget tud nyújtani számotokra. Ahol bátran feltehetitek a kérdéseiteket, amit máshol nem tudtok, mertek megkérdezni. Ahol útmutatást találsz a lehető legtöbb vállalkozói kérdéshez, dillemához. Ahol nem csak a startup vállalkozók, nem csak az online vállalkozók, de az „offline” hagyományos üzleteket alapítók is segítséget kapnak. Missziónk és küldetésünk, hogy létrehozzuk a legnagyobb ilyen hazai közösséget és több száz fiatal, kezdő vállalkozónak segítsünk megvalósítani álmaikat.

Az Alapítók Klubja indulásával elsőkörben egy online közösség jön létre, de a jövőben folyamatosan fog bővülni nem csak a tartalma, de a csatornák száma is, melyeken keresztül ezeket a tudásanyagokat és segítséget biztosítani szeretnénk nektek, találkozókkal, eseményekkel, workshopokkal és számtalan egyéb más offline és online módon.

Alapítók Klubja © 2017 - 2023 | Minden jog fenntartva!