5. Közösségtalálkozó!

2019. AUGUSZTUS 28. - 17:00 | Budapest, Humbuk bár

Szeretettel meghívunk következő eseményünkre! Az ötödik közösségtalálkozónkra, ami ezúttal egy nyárzáró kapcsolatépítő esemény lesz. Ha szeretnél a közösség legjobb arcaival és vállalkozó társaiddal találkozni akkor ez neked való! Várunk Téged! A rendezvény ingyenes de regisztrációhoz kötött, kattints a regisztráció gombra és add meg a neved és e-mail címed.

RegisztrációBővebb infó

Mi lesz az eseményen?

Az ötödik közösségtalálkoz attól is különleges, hogy a magyar vállalkozói mém felelőssel közös a szervezés és egyúttal a Vállalkozó life közösségének ez az első találkozójaTermészetesen most sem fog elmaradni a megszokott remek hangulat és vállalkozói est. Egy kellemes helyen, privát részen beszélgethettek és koccinthattok velünk ezen az estén. Ezen a nyáron ez az utolsó esélyed, hogy hozzád hasonló ambíciozós fiatalokkal találkozz, új ismerősökre tegyél szert és bekerülj egy erős vállalkozói közösségbe. Ne hagy ki ezt a lehetőséget!

Hol lesz?

Humbuk Bár
1074 Budapest,
Erzsébet krt. 12.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztrálj most eseményünkre, ha nem akarsz lemaradni, kattints a regisztrálok gombra és add meg neved, e-mail címed.

Regisztrációhoz töltsd ki az űrlapot, add meg a neved, e-mail címed, pipáld ki a mezőket. Az Adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod el!